Επιστροφή στην αρχική σελίδα

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η Energy Line είναι μια εταιρεία που για πολλά χρόνια ασχολείται με τη διαφημιστική υποστήριξη διαφόρων εταιρειών του κλάδου μας.

Επιπλέον οργανώνει από το 1994, ανά διετία, με επιτυχία το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Αλουμίνιο, Κατασκευές & Προϊόντα» γεγονός που συμβάλλει στην αναβάθμιση της επικοινωνίας του χώρου μας.
Επίσης είχε αναλάβει μέρος της διαφημιστικής υποστήριξης της κλαδικής μας έκθεσης «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ‘92» και «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ‘94».
Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου κρίνοντας την προσφορά της Energy Line στον κλάδο του Αλουμινίου, πιστεύει πως πρόκειται για ένα αξιόλογο και αξιόπιστο σύμβουλο διαφήμισης.

Με εκτίμηση,

Ε. Ταφρόγλου


GIESSE


Η GIESSE GROUP HELLAS S.A. έχοντας υψηλά κριτήρια ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, έπρεπε να επιλέξει έναν έμπιστο συνεργάτη και για την υποστήριξη της προβολής της.

Η LINE ADVERTISING εδώ και πολλά χρόνια είναι για εμάς ο αξιόλογος διαφημιστικός σύμβουλος, που ασχολείται με τα μικρά και μεγάλα θέματα της επικοινωνίας μας.
Γνώστης του χώρου του αλουμινίου και της διαφήμισης, η LINE ADVERTISING μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Δημουλάκης


DOMUS


Η DOMUS AEBE έχει αναθέσει τη διαχείριση και επιμέλεια του διαφημιστικού της προγράμματος στη διαφημιστική εταιρεία LINE ADVERTISING, η οποία έχει ανταπεξέλθει με επιτυχία στις υποχρεώσεις της.


ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ


Η Energy Line βάσει της μέχρι τώρα συνεργασίας μας (Οκτώβριος 2003 – σήμερα) κρίνεται από την εταιρία μας ως αξιόλογος και έμπιστος συνεργάτης, σύμβουλος επικοινωνίας και διαφήμισης.
Αναγνωρίζουμε την εμπειρία της, την αποτελεσματικότητά της στα ζητούμενα της εταιρίας μας, το υψηλό επίπεδο εργασίας της.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας έχει επιδείξει επαγγελματισμό, πνεύμα συνεργασίας, και αυτοπειθαρχία. Όλα τα παραπάνω κάνουν την Energy Line ένα χρήσιμο συνεργάτη για οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Δούκας


GS


Η εταιρεία ENERGY LINE στη μέχρι τώρα συνεργασία μας έχει αναλάβει επιτυχημένα τη δημιουργία νέου εταιρικού προφίλ για την εταιρεία μας, αρκετών διαφημίσεων σε περιοδικά του κλάδου μας όπως και πολλών διαφημιστικών και μη εντύπων και κρίνεται από την εταιρεία μας ως αξιόλογος συνεργάτης και έμπιστος σύμβουλος επικοινωνίας και διαφήμισης.
Με βάση τα αποτελέσματα αναγνωρίζουμε την εμπειρία της σε αυτά τα θέμα και την αποδοτικότητά της στα ζητούμενα της εταιρείας μας και εκτιμούμε πολύ το υψηλό επίπεδο εργασίας της.

Στρατηγέλλης Παναγιώτης


TURBOMED


Η Energy Line βάσει της μέχρι τώρα συνεργασίας μας από το 1998 κρίνεται από την εταιρεία μας ως αξιόλογος και έμπιστος συνεργάτης – σύμβουλος επικοινωνίας και διαφήμισης.
Αναγνωρίζουμε την εμπειρία της και την αποτελεσματικότητά της στα ζητούμενα της εταιρείας μας καθώς και το υψηλό επίπεδο εργασίας της.

Με εκτίμηση,
Αιμιλία Παρασκευοπούλου


ΓΣΕΕ

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος κατά τους τελευταίους μήνες συνεργάστηκε με τη LINE ADVERTISING για πολύ σημαντικές καμπάνιες, όπως της διαπραγμάτευσης για τη νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και της Πρωτομαγιάς.
Οι συνεργασίες αυτές από πλευράς LINE χαρακτηρίστηκαν από ταχύτητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, παρ’ όλη την ιδιομορφία των θεμάτων.

Γιώργος Ορφανός


ΕΟΜΜΕΧ


Η Δ/νση Δικτύου Παροχής Υπηρεσιών Οργάνωσης του ΕΟΜΜΕΧ έχει συνεργαστεί με την εταιρεία Line Advertising για την παραγωγή ενημερωτικού εντύπου σχετικά με τις νέες επιχειρήσεις και είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την συνεργασία αυτή.

Γ.ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΥ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΛΚΑ


Το ΕΛ.Κ.Α. και η LINE ADVERTISING έχουν συνεργαστεί σε θέματα διαφήμισης και επικοινωνίας κατά την πραγματοποίηση των εκθέσεων «ΧΡΥΣΟΣ – ΑΣΗΜΙ».
Όσα έργα έχουν ανατεθεί στην LINE πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
Η LINE γνωρίζει τον κλάδο της Αργυροχρυσοχοΐας, πράγμα που συμβάλλει θετικά στη συνεργασία μας.
Δημήτρης Υπερήφανος


ΠΟΒΑΚΩ


Η LINE ADVERTISING από το 1988 είναι συνεργάτης του κλάδου.
Το 1990, ΄91, ΄93,΄96 ανέλαβε τη διαφημιστική υποστήριξη των αντίστοιχων εκθέσεων του κλάδου.
Το 1996 της ανατέθηκε ομόφωνα και η οργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αργυροχρυσοχοΐας.
Όσα έργα της έχουν ανατεθεί τα έχει όλα διεκπεραιώσει με αποτελεσματικότητακαι επαγγελματισμό.
Ο κλάδος επέλεξε την LINE ADVERTISING για συνεργάτη του, διότι είναι η διαφημιστική εταιρεία που κινείται στο χώρο με συνέπεια, εμπειρία και αξιοπιστία.

Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Β.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣΕΣΑΚ
ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ


Αξιότιμοι Κύριοι,
Από το 1995 η ΕΣΑΚ συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία σε θέματα χορηγιών με την διαφημιστική εταιρεία LINE ADVERTISING. Η μέχρι τώρα συνεργασία μας κρίνεται λειτουργική και αποτελεσματική.

Με εκτίμηση,

Για την ΕΣΑΚ
Κ. Ρήγας
Γεν. Διευθυντής


ΠΣΜΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Ο Σύνδεσμός μας γνωρίζει τη συμβολή της LINE ADVERTISING σε θέματα προβολής και επικοινωνίας τόσο στο χώρο της μεταποίησης, όσο και στο σύνολο του κλάδου.

Η LINE ADVERTISING παρουσιάζει καθημερινά αξιόλογη εργασία σε θέματα διαφημιστικής υποστήριξης και όχι μόνο.
Η βοήθειά της σε θέματα προβολής επιχειρήσεων και γεγονότων κρίνεται σημαντική με αποκορύφωμα την επιτυχημένη οργάνωση για 2 χρόνια του Πανελλήνιου Συνεδρίου «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ».

Η LINE ADVERTISING μπορούμε να πούμε πως είναι ένας σημαντικός σύμβουλος του κλάδου.

Με εκτίμηση
Γρ. Τζιρακιάν
Πρόεδρος


ΣΥΝΕΛ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ Α.Ε.


Με την παρούσα βεβαιώνουμε ότι η μέχρι σήμερα συνεργασία μας με την εταιρεία LINE ADVERTISING (Β. Γεωργίου Α17, Πειραιάς), ήταν άριστη από κάθε πλευρά σε όλη τη διάρκειά της.

Για τη ΣΥΝΕΛ ΑΕ
Ο ΠΡ/ΝΟΣ MARKETING
Β. ΠΑΓΩΝΗΣ


AGIP
Ι.KAΣΙΜΑΤΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Με την παρούσα επιστολή, επιβεβαιώνουμε την άριστη και αποδοτική συνεργασία που έχουμε με τη διαφημιστική εταιρεία LINE ADVERTISING, η οποία σε όσα έργα της ανατέθηκαν υπήρξε δημιουργική, ποιοτική και φερέγγυα.


Με εκτίμηση,
Για την Ι.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.
Δημήτρης Βότσης
Εμπορικός Διευθυντής


PROFIL ALOYMINION A.B.E.
BIOMHXANIA ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Η συνεργασία με την LINE ADVERTISING σε ιδιόμορφα και απλά ζητήματα προβολής έχει καταφέρει να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η LINE ADVERTISING είναι μέσα στις επιλογές συνεργατών όταν το ζητούμενο είναι θέμα σχετικό με επικοινωνία, διαφήμιση και δημιουργία ειδικών εντύπων.

ΚΡΙΚΟΡ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ


EXTRAL AE
BIOMHXANIA ΔΙΕΛΑΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Με την LINE ADVERTISING συνεργαζόμαστε σε θέματα που αφορούν την διαφήμιση και προβολή της EXTRAL και των προϊόντων της.
Έχοντας μπροστά μας τα επιτυχημένα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, μπορούμε να πούμε πως η LINE ADVERTISING έχει ανταποκριθεί θετικά ως σήμερα στα ζητούμενα της EXTRAL.

Με τιμή
Για την EXTRAL AE
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΙΚΕΛΛΗΣ
Πρόεδρος ΔΣ και
Διευθύνων Σύμβουλος