Επιστροφή στην αρχική σελίδα

  Σωκράτης Ξανθόπουλος - Γενική Διεύθυνση

Ο Σωκράτης Ξανθόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και σήμερα ζει στη Γλυφάδα. Είναι παντρεμένος με την Πόπη Γραμματικοπούλου και έχουν δύο παιδιά, το Στέλιο και την Ειρήνη. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο και Γραφιστική στις Σχολές ΠΕΤΡΑ. Παράλληλα έχει κάνει ελεύθερες σπουδές σε μουσική, ζωγραφική, θέατρο. Μιλάει ελληνικά και αγγλικά. Έχει εργαστεί ως γραφίστας και art director από το 1981 σε δημιουργικά γραφεία και διαφημιστικές εταιρείες, έως το 1988 οπότε και ίδρυσε τη Line Advertising με την Πόπη Γραμματικοπούλου. Σήμερα κρατάει το συντονισμό της Energy καθώς και την έρευνα-ανάπτυξη νέων έργων. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στη Δραπετσώνα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, τραγουδάει, και παίζει κιθάρα και κλαρινέτο. Είναι συλλέκτης αντικειμένων, διατηρώντας μια μεγάλη και σπάνια συλλογή με απολιθώματα, σπάνιους λίθους και κομπολόγια. Είναι οινοποιός με «έδρα» την Επίδαυρο. Είναι μέλος της λέσχης φίλων κλασικής μοτοσικλέτας, πρώην μοτοσικλετιστής και νυν ιστιοπλόος.
  Πόπη Γραμματικοπούλου - Οικονομική Διεύθυνση

Η Πόπη Γραμματικοπούλου μεγάλωσε στον Πειραιά και σήμερα ζει στη Γλυφάδα. Είναι παντρεμένη με το Σωκράτη Ξανθόπουλο και μαμά του Στέλιου και της Ειρήνης. Έχει σπουδάσει Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Τεχνολογία - Χημεία Τροφίμων στο ΤΕΙ Αθηνών. Μιλάει ελληνικά και αγγλικά. Εργάστηκε στο Χημείο του Κράτους, αλλά γρήγορα βρήκε τη ‘χημεία’ της στην καλλιτεχνική δημιουργία και τη διαφήμιση. Μαζί με το Σωκράτη Ξανθόπουλο ίδρυσαν το 1988 τη Line Advertising, με αντικείμενο τη διαφήμιση, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις. Από τότε και μέχρι σήμερα όπου η Line έγινε Energy, έχει ασχοληθεί με όλο το φάσμα της διαφήμισης, ενώ τώρα πλέον έχει τη διεύθυνση των οικονομικών. Αγαπάει τα ταξίδια, το διάβασμα και τη μουσική, ενώ φτιάχνει ρούχα και χειροποίητα κοσμήματα. Η νέα της αγάπη είναι η ιστιοπλοΐα.
  • Direct Marketing
Κώστας Σταματόπουλος - Υπεύθυνος τμήματος

Ο Κώστας Σταματόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά και σήμερα ζει στην Καλλιθέα. Είναι παντρεμένος με την Εύη. Έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο «Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης». Μιλάει και αγγλικά. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο των πωλήσεων και την εξυπηρέτηση πελατών, στις εταιρείες ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ, LOTUS Διαφημιστική, Εκδόσεις ΕΝΤΟΣ και στην Energy, όπου εργάζεται από το 2000 αρχικά ως Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Πελατών και σήμερα ως Υπεύθυνος του τμήματος Direct Marketing. Το ψευδώνυμο «κινητή βιβλιοθήκη» είναι το ελάχιστο που μπορεί να τον περιγράψει. Έχει το βιβλίο ως μόνιμη παρέα, με ιδιαίτερη αγάπη στο πολιτικό και στο αστυνομικό μυθιστόρημα. Αγαπάει τον κινηματογράφο, τη μουσική και το ποδόσφαιρο. Είναι μέλος του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ.
 

 
Εξυπηρέτηση Πελατών
  Κλεοπάτρα Χατζαντώνη - Υπεύθυνη τμήματος

Η Κλεοπάτρα Χατζαντώνη γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο τον Παύλο. Έχει σπουδάσει Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κι έχει διακριθεί με υποτροφία από το ΙΚΥ. Μιλάει ελληνικά και αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια, του ΟΑΕΔ και του Παντείου με θεματικές: marketing, πληροφορική, κοινωνική πολιτική. Έχει ειδικές και πιστοποιημένες γνώσεις στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Επαγγελματικά έχει ασχοληθεί με τις πωλήσεις, τη συμβουλευτική ανέργων και ασχολείται με τη διαφήμιση από τη θέση της εξυπηρέτησης πελατών στην Energy από το 2007. Αγαπάει το θέατρο, τον κινηματογράφο, το διάβασμα και τα ταξίδια.
  Γεωργία Γκούμα- Εξυπηρέτηση πελατών & Υπεύθυνη Γραμματείας

Η Γεωργία Γκούμα μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο το Γρηγόρη. Έχει σπουδάσει «Οικονομία & Διοίκηση στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κερατσινίου. Είναι κάτοχος διπλώματος ECDL. Μιλάει και Αγγλικά. Έχει εργαστεί ως βοηθός Λογιστή σε 2 εταιρείες καλλυντικών. Εργάζεται στην Energy Line από το 2010 ως υπεύθυνη γραμματείας και σήμερα ασχολείται και με την εξυπηρέτηση πελατών. Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της, τον περνά παίζοντας με τα παιδιά της  με το μοναχογιό της και πηγαίνοντας επισκέψεις σε φιλικά σπίτια. Και όταν ξεκλέψει λίγη ώρα για τον εαυτό της, της αρέσει να βλέπει ταινίες στον κινηματογράφο και ν' ακούει μουσική.
   
  • Δημιουργικό Τμήμα
Κώστας Στεφάνου - Graphic Designer

Ο Κώστας Στεφάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει στον ΑΚΤΟ γραφιστική, έκανε bachelor of arts και εξειδίκευση στο 3D Animation. Μιλάει ελληνικά και αγγλικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πληροφορικής και προγραμματισμού. Έχει εργαστεί στην εταιρεία ειδών υψηλής τεχνολογίας Eagle Research ως βοηθός 3D Animation, στο ΚΑΝΑΛΙ 10 στο δημιουργικό τμήμα ως χειριστής γεννήτριας χαρακτήρων, και στην ΑΒΑ Print ως γραφίστας μέχρι το 2006, όπου και ξεκίνησε η συνεργασία του με την Energy. Η σχέση του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι παραπάνω από την κλασική ενός χρήστη, αφού όσοι τον γνωρίζουν του ζητούν από τεχνική υποστήριξη μέχρι … προγραμματισμό. Η ενασχόληση αυτή είναι ένα από τα χόμπι του, που το μοιράζεται ισότιμα με τη μουσική. Παίζει κιθάρα, γράφει μουσική, και … τραγουδάει (ερασιτεχνικά).
  Μαρία Μπούρτζη-Γερολυμάτου - Κειμενογράφος

Η Μαρία Μπούρτζη-Γερολυμάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα περίχωρα του Πειραιά. Οι πνευματικές της ανησυχίες την οδήγησαν στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, πιστεύοντας πως θα τις καλύψει. Επειδή εκεί δε βρήκε την άκρη … έπιασε το νήμα σε Βιοτεχνίες Πλεκτών και στην Κλωστοϋφαντουργία Καρέλα, όπου εργάστηκε στο Τμήμα Σχεδιασμού και στο Δοκιμαστήριο Βάμβακος αντίστοιχα. Σήμερα ζει με το σύζυγο και τους τρεις τους γιους στον Πειραιά και εργάζεται στο Δημιουργικό τμήμα της Energy Line ως κειμενογράφος. Άτομο υπεύθυνο και οργανωτικό, χαρακτηρίζεται από αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Λατρεύει τις βόλτες στη φύση και τη θάλασσα, τη μουσική και τον κινηματογράφο. Καθότι φιλομαθής, της αρέσει το διάβασμα και να ''ψάχνεται''... έως ότου βρει αυτό που θέλει!
  Πολυξένη Κακούσιου – Ζωγράφος – Creative Director
  Βίκυ Μαρούδα – Creative Director

H Βίκυ Μαρούδα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια στην Σαουδική Αραβία. Έχει σπουδάσει Γραφιστική στις Σχολές ΠΕΤΡΑ και ελεύθερο σχέδιο σε εργαστήριο προετοιμασίας για την ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια Κεραμικής – Γλυπτικής-ζωγραφικής και μεθόδους Ψυχολογίας και Αυτογνωσίας. Ως καλλιτεχνική φύση, ακολούθησε μια δημιουργική πορεία σαν Αrt Director με καριέρα σε ελληνικές και πολυεθνικές Διαφημιστικές εταιρίες, όπως JWT Spot Tompson, ASPECT adv., UNEXPECTED adv., SI ENORASIS adv., DART adv. και GLOBAL STAR ως Web Designer. Επίσης εργάστηκε ως Creative Director σε φωτογραφικές ειδικές εκδόσεις με ειδικότητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό (F1-World WRC). Οι επαγγελματικές αυτές ενασχολήσεις, της έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψει αρκετά στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις χώρες όπου διεξάγονται πρωταθλήματα Formula 1. Οι ελεύθερες ώρες της γεμίζουν και πάλι δημιουργικά, καθώς γράφει μυθιστορήματα ως ερασιτέχνης συγγραφέας και ζωγραφίζει πίνακες. Αγαπάει τα παιδιά και αυτό την οδήγησε στο να γράψει και να ζωγραφίσει παιδικά παραμύθια.
   
 

• Τμήμα Παραγωγής


Ιωάννης Γερολυμάτος

Ο Ιωάννης Γερολυμάτος γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Από μικρός είχε έφεση στη ζωγραφική, η οποία τον οδήγησε αργότερα να ασχοληθεί με το σχέδιο. Έτσι, σήμερα σπουδάζει στο τμήμα Γραφιστικής - Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας. Ταυτόχρονα, λόγω του αντικειμένου των σπουδών του, προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Τμήμα Παραγωγής της Energyline, αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρία. Επίσης, είναι κάτοχος διπλώματος Lower Michigan (ECCE). 

Λατρεύει τις βόλτες στη φύση και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στη ζωική και φυτική πανίδα. Το θέατρο είναι επίσης μία αγαπημένη του ασχολία από το σχολείο, την οποία ασκεί ερασιτεχνικά ακόμα και σήμερα. Ως λάτρης των Τεχνών, αφιερώνει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του σε εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας. Τον υπόλοιπο, του αρέσει να πηγαίνει σε συναυλίες, θέατρο και κινηματογράφο. Και όλα αυτά παρέα πάντα με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα!

   

• Web Marketing


Δημήτρης Σουμής - Web Developer Υπεύθυνος Τμήματος

Ο Δημήτρης Σουμής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια ασφάλειας ηλεκτρονικών υπολογιστών, ροών εργασίας και προγραμματισμού είτε ως ακροατής είτε ως ομιλητής. Παράλληλα με την ακαδημαϊκή του εκπαίδευση στην επιστήμη των υπολογιστών, οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στην απόκτηση πτυχίου Κλασικής Κιθάρας από το Ωδείο Γλυφάδας. Δουλεύει ως web designer και web developer από το 2010 και το 2015 ξεκίνησε η συνεργασία του με την Energyline. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη φωτογραφία και την προώθηση κοινωφελών σκοπών μέσω της ιστοσελίδας του goodcause.gr.

   
  • Λογιστήριο
  Κώστας Καραγιάννης – Λογιστής, Υπεύθυνος λογιστηρίου